UITNODIGING INFOVERGADERING Ontwikkelingen Oosteroever-Opexwijk-Moreauxlaan op woensdag 13 april om 19u30

Momenteel is de studiegroep bezig met het verzamelen van zoveel mogelijk informatie en probeert ze alle betrokken actoren in kaart te brengen. Dat dit voor U, als bedrijf, gebruiker, bewoner of vereniging belangrijk is en u zeker zal aanbelangen lijkt ons nogal evident!
Vandaar deze uitnodiging tot aanwezigheid.
De infovergadering gaat door op: woensdag 13 april om 19u30 (stipt) in zaal De Spuikom (Sporthal Opex, Dr. Ed. Moreauxlaan 1a, 8400 Oostende)

 

In de procedure van een Open oproep werd , begin januari 2016, het team AWB samen met 51N2E, Technum en Rebel door AGSO (Oostende) aangesteld voor het opmaken en begeleiden van een ontwikkelingsstrategie voor de Oostendse Oosteroever, de Opexwijk (Vuurtorenwijk) en de Moreauxlaan.

Momenteel is de studiegroep bezig met het verzamelen van zoveel mogelijk informatie en probeert ze alle betrokken actoren in kaart te brengen.
Dat dit voor U, als bedrijf, gebruiker, bewoner of vereniging belangrijk is en u zeker zal aanbelangen lijkt ons nogal evident!
Vandaar deze uitnodiging tot aanwezigheid.

De infovergadering gaat door op:
 
woensdag 13 april om 19u30 (stipt)
in zaal De Spuikom
(Sporthal Opex, Dr. Ed. Moreauxlaan 1a, 8400 Oostende)

De ontwerpers (51N2E) zullen een korte toelichting geven over de insteek van hun studie en geven uitleg over hun eerste geplande actorenworkshop van 18 april.

Tevens zal er de mogelijkheid zijn voor voor het stellen van vragen, het geven van opmerkingen en het formuleren van bevindingen.

Gelieve om praktische redenen uw aanwezigheid voor woensdag 13/04 om18u te bevestigen door hier het formulier in te vullen.


Graag tot dan!

vzw Oostendse Oosteroever